Om oss

Om Amborneset Opplevelsessenter

Naturskjønne omgivelser

Amborneset kalles «indrefiléten» i Indre Fosen og er et av de vakreste stedene i kommunen og på hele Fosen. Området ligger helt nede ved sjøen og fjæra. Her er strand, brygge og et flott utgangspunkt for merkede turer i skog og mark og videre opp på de mange fjellene i nærheten.

I disse inspirerende og nydelige omgivelsene driver vi i Matematikkbølgen, Mike Naylor og Gerd Åsta Bones, et kreativitets- og kompetansesenter for matematikk. I tillegg utvikler vi stedet til et godt sted å være og en unik attraksjon for alle besøkende.

Om oss

Vår bakgrunn

Matematikk er et spennende, kreativt fag og vi ønsker at hele verden skal vite dette! Matematikklæring starter i barnehagen og varer hele livet.

Vi er kreative, nytenkende og lager gode løsninger. Vi utvikler produkter som store utendørs modeller, bøker, hefter, puslespill og designer matematikkrom og møbler. 

Vi har gjennomført mange kurs, forleseninger og store kompetansehevingsprogram for hele kommuner.

Våre erfaringer og ekspertise i matematikk og matematikkundervisning på alle nivå er bred og dyp.

Mike Naylor er professor i matematikk og matematikkdidaktikk og Gerd Åsta Bones har lang praksis som lærer og har tidligere vært prosjektleder og hovedansvarlig for matematikk for barnehage og 1.-7.trinn på Nasjonalt senter for matematikk i 13 år.

Sammen startet vi Matematikkbølgen – et kreativitets- og kompetansesenter for matematikk og matematikkdidaktikk.

Vårt mål er å bidra til gode holdninger og synliggjøre at matematikk er et spennende, krativt og engasjerende fag for alle.

IMG_7043

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Sammen finner vi en løsning som passer for deg.

eller ring: 97 06 87 23